Joyne 'Buitengewoon' Nederlandse TV kijken in héél Europa

JOYNE is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet. JOYNE is een samenvoeging van Joy (leuk) en Join (verbinden, aansluiten). Met JOYNE willen we mensen verbinden, aansluiten en ze een leuke tijd laten beleven met de mooiste televisie -en radio zenders in de beste kwaliteit. Wij geloven in goede service en om u optimaal te kunnen ondersteunen is JOYNE alleen te koop via JOYNE partners.

Meer informatie over de mogelijkheden met Joyne, klik hier en vul contact formulier in aub

Het Basis abonnement bevat een groot aantal zenders en biedt extra mogelijkheden voor installaties met meerdere TV-aansluitingen.

Bij een jaarabonnement kunnen hiervoor tot 3 extra aansluitingen worden aangeschaft (per extra aansluiting eenmalig € 10 registratiekosten en € 5 per maand abonnementskosten).

U betaalt de éénmalige kosten voor de CI-module aan kampeersystemen.nl en de éénmalige registratiekosten van € 30 en het abonnement aan JOYNE  .

Zenders:

* De samenstelling van de zenderpakketten kan wijzigen. JOYNE is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de programma's. De regionale zenders worden uitgezonden op twee kanalen.